Reviews

Wat klanten vinden van onze Jachthaven en Sloepverhuur

T. Huinink

Wat een leuke dag hebben we gehad in de sloep. Heel vriendelijk ontvangen. Goede uitleg over wat wel en niet mag. Voor herhaling vatbaar.

I k

Wij waren heerlijk aan het varen op de IJssel toen we de motor niet meer aan de praat kregen,kwamen we 2 zeer vriendelijke dames tegen van “Jachthaven Bommen Berend in Laag Keppel” die ons geweldig hebben geholpen en ons de hele rit hebben meegetrokken naar Keppel toe.
Dit vonden we zo lief en attent van de dames.

Jolanda

Super dag op het water! Service en gastvrijheid was Top, super vriendelijk, leuke tips en flexibel ( we hebben een keer moeten afzeggen vanwege het weer en zijn een andere dag gaan varen). De jachthaven ligt een beetje verstopt maar is heel mooi en de cafetaria D’Olde Schole om de hoek is uitstekend.

Hajo

Fijne kleinschalige jachthaven met een bevlogen en betrokken havenmeester.
2 km van stadje om boodschappen te doen.

Veerle

Goede prijs, gastvrij, leuk varen richting Ulft met sluis en de pech onderweg (lege accu) was binnen 15 min. verholpen door twee vriendelijke mannen.

Wim

Superrr jachthaven

Johan

Mooi gelegen en goed bereikbaar

Edith

Fantastische plek gevonden hier!!
Zo mooi.. zo vriendelijk daar een je kan leuk en betaalbaar een bootje huren…
Aanrader

B Jansen

Rustig gelegen in een mooie omgeving.
De stijgers zijn redelijk goed onderhouden, maar hebben her en der toch wat aandacht nodig. Jammerlijk is er qua voorzieningen in de directe omgeving van Laag-Keppel niet eens een buurtsuper te vinden. Voor een gunstig geprijsde boodschap kan men het best in Wehl terecht bij de Boni of Plus. Wellicht heel iets dichterbij is de Spar in Hummelo.
Daarentegen zit er wel een goede snackbar op loopafstand.

antw. Aan de steigers wordt gewerkt!

Sander

5 sterren!

Vragen?

Contact

Tel. 06-51801478

jhjansen50@live.nl

Adres

Rijksweg 94
Laag Keppel.

Contact